Mensfashion, Nyheter

XX marks the spot

22. juni 2015

Project E ble stiftet i Virginia av ekteparet Mike & Gina Hecht for over 15 år siden.
Med stor lidenskap for faget, et øye for innovasjon og evolusjon i bransjen samt et ønske om å skape en annerledes trend har Project E karret seg helt til topps i t-skjorteindustrien og blitt et anerkjent merke  blant flere kjente mennesker. Fokuset til duoen bak Project E ligger i å bruke gode grunnmaterialer, samt i et ønske om å lage hverdagsplagg med noe edge, en god og behagelig passform samt unike detaljer.

xxproject_gronn3Pique skjorte // Project E // 900,-

I sommer kan du for eksempel kombinere denne millitærgrønne overdelen fra Project E med et par lyse bukser eller chinos, slik Magnus Moan gjør her. Du kan ellers også kombinere med en lys shorts og et par hvite loafers eller seilersko for en casual men samtidig stilig look
– perfekt for den urbane bysommeren!

Kombiner gjerne med en kul bag eller veske med skinndetaljer for å komplettere antrekket. Cognacfarget- og brunt skinn ser superfresht ut til den falmede grønnfargen i piqueen. Vi digger bagene fra Oscar Jacobson som har en god kvalitet og et herlig vintage uttrykk.

moan_gronn_1 kopier
Bag // Oscar Jacobson // 2000,-

 Som et motstykke til gjenreisningen av 70-tallets preppy look, la Project E grunnlaget for terminologien «anti preppy» og skapte et plagg som skulle ankerfeste deres karriere – et piquesjortedesign med et vintage, brukt og slitt uttrykk samt en uovervinnelig passform. Ved å plassere to XX-er som en signatur hvor logoen tradisjonelt ville vært plassert, revolusjonerte de sin egen industri og la grunnlaget for merket slik vi kjenner det i dag.
XX signaturen på brystet har siden blitt deres kjennemerke.

xx_project_oransjeIMG_4435 kopi
Jert17 // Shorts // Masons // 1100,-
Pique skjorte // Project E // 900,-

Vi elsker denne falmede oransje piqueskjorten som har unike sømdetaljer, en grovere overflate og en utrolig god passform.
Gjør som Magnus og kombiner med et par shorts eller bukser i blått for å få fargene til å tre tydeligere frem.
Denne er perfekt for late sommerdager i sola når du ønsker en pyntet casual look.

Project E er absolutt en kjendisfavoritt, og både David Beckham, Justin Timberlake & Leonardo DiCaprio har blitt observert i plagg fra dette
populære amerikanske merket.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply